Brand   >   Ukulele

Hvis du ikke allerede spiller ukulele, så er det bare med at komme i gang! Ukulelen har i de seneste år opnået enorm popularitet overalt. Instrumentets funktion som en slags begynder-guitar har gjort ukulelen meget populær, Men den er meget mere end det. Den har sin helt egen tone og udtryk, den er lille og let og nem at transporterer, den er let at lære at spille på, og så har den bare coolness i stor mængde!

Ukuleler findes i forskellige størrelser hvor Soprano Ukulele er den mest almindelige. Den har en længde på ca. 53 cm og er stemt CCEA. Den lidt større Koncert Ukulele på 58 cm er også et godt valg. Derudover er der Sopranino (41 cm), Tenor (66 cm), Baryton (74 cm) samt to basmodeller.

Górdoba Ukulele

I løbet af de sidste 20 år har Córdoba opbygge et navn indenfor strengeinstrumenter. Her er særlig deres ukuleler blevet populære, og med 6 forskellige størrelser kan du finde den der passer dig. Vi har et udvalg i butikken og kan hurtig skaffe alle andre modeller hjem fra Córdobas mange modelserier.

Eastman Ukulele