Salgs & Leveringsvilkår


Når du bestiller fra denne hjemmeside  benytter vi  ONLINE FAKTURA BETALING

 1.  Du bestiller ved at benytte vores bestillingsmodul som du finder ved hvert produkt

 2.  Når vi har modtaget bestillingen sender vi dig en faktura på de bestilte varer

 3.  Når vi har modtaget betalingen sender vi varen til dig og oplyser et trrackingnummer

 4.  Når varen er afsendt trækker vi fakturabeløbet fra dit kort

Du kan vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. SE BETALINGS INFORMATION


ALLE HANDLER FORTAGET VIA DENNE HJEMMESIDE FOREGÅR MELLEM DIG SOM KUNDE, OG:

Musik Forum (Jazzistens juridiske firmanavn)
Gl. Tuse Næs Vej 25
4300 Holbæk
Telefon: 0045 3170 4008
Email: info@jazzisten.dk

CVR : 32703089
Bank: Sparekassen Sjælland-Fyn

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Musik Forum, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og Musik Forum.


BETALING

I vores hjemmeside kan du betale med følgende kort:

–  Dankort
–  Visa Dankort
–  Visa

–  Visa Electron
–  Mastercard
–  Diners Club
–  Maestro

Kortbetalinger på hjemmesiden håndteres af ePay. Der tages ikke kreditkortgebyr ved betaling på jazzisten.dk

Betalingen udløses først i det øjeblik, din ordre er afsendt. Vi hæver ingen penge, før dine varer er på vej til dig.

Alle priser er inklusive dansk moms. Priserne er dagspriser.


FORTRYDELSESRET

Hvis din vare ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at returnere den til os og få dine penge retur.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Musik Forum / Jazzisten. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:
1. Har modtaget din vare.
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt på én ordre og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal altid gives på mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når vi har modtaget din vare retur, udbetaler vi købsbeløbet, dog afhængig af varens stand.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores showroom.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved tilbagebetaling af købsbeløbet benytter vi bankoverførsel. Du skal derfor sende dine bankoplysninger til os.

Før du returnerer varen
For at vi kan hjælpe og vejlede dig så godt og hurtigt som muligt ved returnering, skal du altid kontakte os på horne@mail.tele.dk eller på telefon 31 70 40 08 før du sender varen til os.

Hvis du ikke selv afleverer varen skal den sendes til:

Musik Forum / Jazzisten
Gl Tuse Næs Vej 25
4300 Holbæk

Har du sendt en vare retur til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


REKLAMATION

Musik Forum yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Musik Forum i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Musik Forum inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.


FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, fejl på websitet, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, ligesom der tages forbehold for prisændringer, kursændringer eller udsolgte varer.

Vi gør opmærksom på at www.jazzisten.dk er at opfatte som et produktkatalog, og at det at produktet optræder på hjemmesiden ikke nødvendigvis er et udtryk for at varen er på lager. Vi vil hurtigst muligt underrette den enkelte køber så hurtigt som muligt, hvis en vare ikke er til levering.
Musik Forum er i alle tilfælde uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende eller forsinket levering.


FORTROLIGHEDSPOLITIK

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


ANSVAR

Musik Forum påtager sig ansvar i henhold til gældende dansk og EU ret.