Brand   >   Henriksen Amplifiers

Henriksen Amplifiers

Henriksen Amplifiers, Jazz Amp Tradition. I 2005 startede Henriksen Inc. med at udvikle og producere guitarforstærkere, der kunne imødekomme de særlige og specifikke krav, jazzguitarister har til lyd og tone. I dag drives firmaet af Peter Henriksen som er kendt som den førende ekspert og guru inden for udvikling, design og produktion af guitarforstærkere til professionelle guitarister og alle andre musikere med store krav til lyd, tone, funktionalitet og mobilitet. Alt dette findes i de håndlavede Henriksen guitarforstærkere som produceres og samles af en håndfuld specialistnørder på fabrikken i Arvade Colorado. Henriksen’s JazzAmp er den ultimative guitarforstærker foretrukket af den seriøse jazzguitarist.

Henriksen JazzAmp

Henriksen JazzAmp > Peter Henriksen har videreudviklet den oprindelige jazzamp til en guitarforstærker af meget høj kvalitet og det sikre valg for den seriøse og kræsne jazzguitarist, der kun ønsker det bedste. Den nuværende serie er tredje generationens JazzAmp, hvor alle de gode egenskaber er blevet endnu bedre, og hvor lyden er stram, tæt, varm og mørk, og med den diskant og klare skarphed der leveres af den integrerede diskantenhed (tweeter). Det er Peter Henriksens filosofi, at vejen fra input til output skal være så simpel som muligt for ikke at miste lydkvalitet, forhindre effekt tab og uønsket forstyrrelse af farvning af tone og lyd. Derfor har JazzAmp et ret simpelt kontrolpanel med gain, volume, 5-bånds grafisk equalizer og reverb. Det lukkede kabinet er udstyret med en Eminence Beta højttalerenhed, som perfekt supplerer de analoge kvaliteter af forstærkeren.                                                                                                                                                                                                                                          .

Henriksen The Bud / Henriksen Blu

Henriksen The Bud > Peter Henriksen har taget et lille skridt væk fra kun at producerer egentlige jazzforstærker. Selvfølgelig kan The Bud nemt og overbevisende forstærke din jazzguitar, eller enhver anden elektrisk guitar. Men her har du også en forstærker til din akustiske guitar eller andre strengeinstrumenter med pickups. Henriksen The Bud har funktioner der giver dig den alsidighed, som opfylder de fleste af dine musikalske behov. Og så fire rigtige: Den har 120 watt analog power, fylder kun 23 x 23 x 23 cm, vejer kun 7,7 kg og har to separate kanaler. Henriksen BLU > Som The Bud men kun med én kanal og en vægt under 5 kg.

Henriksen Amplifiers - Tilbehør

Her finder du tilbehør til Henrikser Amplifiers.